Deurbeslag laten vervangen

Het innovatieve en duurzame merk AMI is al jaren koploper in de productie van aluminium bouwbeslag. Ook op het gebied van deurbeslag hebben ze hun voetsporen verdiend. Alle producten van AMI hebben als grondstof aluminium, waarmee het grootste gedeelte van de productie klaar is voor 100% hergebruik. Duurzaamheid staat ook bij Nik Geurts Slotenmaker hoog in het vaandel, en daarom bieden wij u graag deze prachtige collectie deurbeslag aan. Zijn er producten van het merk AMI die u er niet tussen ziet staan? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Duurzaam aluminium deurbeslag van AMI

De focus van het merk AMI ligt voornamelijk op het produceren van duurzame producten. Al het deurbeslag is daarom gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat het na gebruik, weer volledig hergebruikt kan worden. U ziet dit terug in ons assortiment, waarbij alle producten van AMI van aluminium zijn. AMI is daarnaast het enige merk in de deurbeslag markt dat een cradle to cradle certificering heeft, wat betekent dat alle producten aantoonbaar duurzaam zijn en bijdragen aan een circulaire economie.

AMI veiligheidsbeslag voor inbraakpreventie

AMI is de eerste producent die producten heeft laten goedkeuren door Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG), en u bent dan ook verzekerd van een veilige keuze. Zowel de veiligheidslangschilden, de veiligheidsgarnituur en de veiligheidsrozetten voorzien u van een veilig gevoel in huis. Lees al onze tips voor het preventieve inbraakbeveiliging van uw huis.

Meer informatie of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!