Service en onderhoud

Service en onderhoud van deuren, sloten en cilinders is van belang voor een langere levensduur. Onderhoud is behoud is een mooie én juiste benadering. Slotenmaker Venlo zorgt dat uw sloten, cilinders en alle andere cruciale elementen optimaal in conditie blijven.

Veel voorkomende klachten op het gebied van sloten en cilinders hebben te maken met service en onderhoud. Of, beter gezegd: met het ontbreken daarvan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sleutel afgebroken in het slot
  • Stroef draaiende sleutel
  • Deur klemt (heeft een duw nodig om goed te openen)
  • Defect slot (bijvoorbeeld door een beschadigd tandwiel)

Service en onderhoud helpt

Service en (preventief) onderhoud voorkomen veel van dat soort klachten. Naast de praktische voordelen (zoals een langere levensduur) voorkomt service en onderhoud daarnaast een hoop ergernis.

Gericht onderhoud

Het goed onderhouden van uw sloten en cilinders is vaak geen ingewikkeld of tijdrovend karwei. In veel gevallen kunt u zélf al de nodige overlast voorkomen. Zo kunnen we u eenvoudig wegwijs maken in het goed en adequaat smeren van uw sloten en cilinders. Ook weten we welke middelen u daarbij het beste kunt gebruiken.

Service en onderhoud: snel en goed

Geurts Slotenmaker Venlo werkt deskundig, betrouwbaar en snel. Meestal kunnen we u dezelfde dag al de juiste service en het juiste onderhoud bieden. Dankzij onze gespecialiseerde kennis krijgen we uw sloten en cilinders in nagenoeg alle gevallen in een handomdraai weer in topconditie: soepel en comfortabel in gebruik.

Appartementen en utiliteit (service en onderhoud)

We zijn met regelmaat actief in appartementencomplexen, zorgcentra, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen, bijvoorbeeld voor het verzorgen van service en onderhoud aan hoofddeuren, centraaldeuren en overige toegangsdeuren.

Meer weten over service en onderhoud?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!